Dakpannen vervangen

De meeste hellende daken hebben in Nederland over het algemeen een pannendak. De dakpannen overlappen elkaar en zijn voorzien van kop en zij sluitingen. Hierdoor ontstaat een waterdicht en wind vast geheel. Onze dak specialisten weten als geen ander hoe een goed dak aangelegd moet worden. U bent bij ons dus aan het juiste adres voor het aanleggen, renoveren en onderhouden van een pannendak. Wij kunnen voor u keramische of betonpannen leggen afhankelijk van uw voorkeur. Uiteraard is de vorm, uitstraling en kleur van belang bij uw keuze.

Dakpannen laten vervangen? Beton of keramisch? Lees hieronder de voordelen van beide soorten dakpannen.
Wanneer u om heen kijkt dan ziet u dat de meeste daken in Nederland zijn bedekt met pannen. In ons koude regenachtige kikkerlandje hebben we met vele soorten neerslag te maken, en daarom willen wij verzekert zijn van een goed dak met een lange levensduur. Dakpannen hebben een zeer lange levensduur en gaan met goed onderhoud een leven lang mee.

Betonnen dakpannen vervangen

Betonnen dakpannen is eigenlijk niets meer dan uitgehard cement. Dakpannen hoeven niet gebakken te worden wat natuurlijk beter is voor het milieu. sinds de betonnen dakpannen zijn bedacht worden er natuurlijk ook nieuwe innovaties aan toegevoegd. Hierbij kunt u denken aan verschillende soorten coatings: milieuvriendelijke, warmte werende en luchtzuiverende coatings.

Waarom betonnen dakpannen?

Twee goede redenen om te kiezen voor betonnen dakpannen:
1: Als u opzoek bent naar de goedkoopste manier voor het vervangen van u dakpannen dan zijn betonnen dakpannen een aanrader. betonpannen zijn over het algemeen iets goedkoper dan gebakken dakpannen, maar ook het leggen van de dakpannen is gemakkelijker en dus goedkoper. Betonpannen zijn vaak wat groter dan gebakken pannen.

2: Betonpannen zijn zeer maatvast wat wil zeggen dat bij temperatuur verschillen deze pannen nauwelijks uitzetten of krimpen. Betonpannen zijn over het algemeen ook zwaar wat ook goed uitkomt bij de stormen die vaak over ons landje heen razen. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wanneer u ons inschakelt voor uw pannendak bent u verzekerd van vakwerk. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.