Dakgoten vervangen

Dakgoten vervangen, het lijkt een flinke klus maar vaak is het binnen één werkdag gebeurt. Na verloop van tijd slijten de naad verbindingen van dakgoten, het zink wordt slapper en de dakgoot kan gaan doorhangen. Deze problemen treden op na 20 á 30 jaar en geven aan dat de dakgoten hun beste tijd gehad hebben. 

Als u last heeft van lekkende dakgoten en u goten zijn nog niet op dan kunt u ook kiezen om deze te laten repareren. Weet u de staat niet van uw dakgoten schakel dan DakwerkenNL in om deze te laten controleren wij zullen u dan adviseren.

Ruime keus in dakgoten

Bent u van plan om de dakgoten vervangen dan bieden wij u een ruime keus in verschillende soorten dakgoten. Wij leveren en plaatsen alle soorten standaard dakgoten in beugels maar ook op maat gemaakte afgetimmerde bakgoten. Regenpijpen en hemelwater afvoeren kunnen wij gelijk meenemen in de renovatie.

Naast zinken dakgoten vervangen kunt u bij ons ook terecht voor al het ander voorkomend zinkwerk denk hierbij aan kil goten of zinkwerk op licht hellende daken.